Kerstshow in Amerikaanse Big Band stijl.

“Holidays Are Coming” naar Lelystad, Den Haag, Roosendaal, Amersfoort en Hengelo.

Defensie orkest FKNR ontvangt afwisselend Pearl Jozefzoon en Hind als gastartiesten.

14 december in Theater Agora in Lelystad.

http://youtu.be/W7ATWlblBrA

Kerst 2013 wordt ingeluid met de tweede editie van “Holidays Are Coming”, een energieke Amerikaans getinte kerstshow in Big-Band stijl. Het concert wordt gespeeld door de Fanfare van het Korps Nationale Reserve (min. Defensie) waarin afwisselend de zangeresen Pearl Jozefzoon en Hind een grote rol spelen als solisten. De theatershow zit vol met bekende Amerikaanse kersthits als “Winterwonderland”, “White Christmas” het dixieland-achtige “Blue Christmas” en heeft een hoog meezing gehalte. Het hele programma straalt het familie kerstgevoel uit, is verpakt in een gezellig en uitbundig kerstdecor en wordt ondersteund met sfeervol beeldmateriaal.

Pearl Jozefzoon.

Pearl Jozefzoon, nu 27, begon ‘spelenderwijs’ met zingen in een band van de kerk. Ze werd thuis verder muzikaal opgevoed door haar broers en trad jarenlang op met een gospelkoor. Haar grote voorbeelden op zanggebied waren Whitney Houston en Mariah Carey: “Die twee waren mijn focus - zó wilde ik ook zingen.” Na de havo volgde het Conservatorium in Tilburg, waar Pearl de richting Muziektheater volgde met als hoofdvak Zang. Na haar opleiding deed ze ervaring op in grote musicals als Hairspray en Legally Blonde.

De rest is bekend: Pearl deed mee aan het eerste seizoen van The Voice Of Holland, als protegée van Nick & Simon. Ze wist nét de titel niet te halen, al was het zeker geen schande om het af te leggen tegen fenomeen Ben Saunders. Toch bracht de bekendheid die Pearl overhield aan het programma haar ver. Ze won Van Popster Tot Operaster en in het televisieprogramma Mattheüs Masterclass zong ze vervolgens de prachtige aria Erbarme Dich. Tussendoor was er plaats voor een Nederlandstalig duet met Wolter Kroes, Breken Van De Lijn, en een deelname aan het Nationaal Songfestival waar ze tweede werd. Als speciale gast van Nick & Simon stond ze tijdens hun Symphonica In Rosso-concerten in Arnhem vier avonden voor een uitverkocht GelreDome.

Hind.

Hind werd bij het grote publiek vooral bekend door haar deelname aan de allereerste serie IDOLS (2003) waar ze uiteindelijk de 3e plaats behaalde achter Jim Bakkum en de uiteindelijke winnaar Jamai. Ze liet met haar deelname een onvergetelijke indruk achter bij het Nederlandse publiek.

In 2008 vertegenwoordigde deze Marokkaans-Nederlandse zangeres Nederland op het Eurovisiesongfestival in Servië met het nummer “Your Heart Belongs To Me”. Naast diverse prachtige projecten kwam Hind in 2009 opnieuw groot in het nieuws toen ze via de Crowdfunding-website Sellaband haar derde album wist te financieren. Nog niet eerder was het een artiest gelukt om zo snel - 11 dagen - het volledige bedrag bij elkaar te krijgen, genoeg om het album op te nemen. In 2004 werd ze onderscheiden met een Edison voor “Beste Nieuwe Artiest Nationaal”.

Fanfare Korps Nationale Reserve.

De Fanfare van het Korps Nationale Reserve is een zeer muzikaal en enthousiast orkest, bestaat geheel uit reservisten en is één van de vier officiële orkesten van de Koninklijke Landmacht. Het korps is opgericht in 1986. De vijftig koppige bezetting is regelmatig actief op officiële gelegenheden van het ministerie van Defensie en zijn ze altijd aanwezig tijdens de Veteranendag. De muzikale leiding is in handen van dirigent Kapitein Harrie Wijenberg. Een orkest van beroeps muzikanten dat, ondanks de grote bezetting, heel klein kan spelen en haar publiek weet te imponeren.

De show is in de volgende locaties te beleven:

14-12-2013 met Pearl Jozefzoon - Theater en Congrescentrum Agora Lelystad

15-12-2013 met Pearl Jozefzoon - Theater aan de Spui Den Haag (Veteranen concert-besloten)

18-12-2013 met Hind - Schouwburg de Kring Roosendaal

20-12-2013 met Hind - Theater de Flint Amersfoort

22-12-2013 met Hind - Rabotheater in Hengelo