Slagwerkdocent(e) gezocht

  • Erik Vermeeren

    Slagwerkgroep Excelsior (IJsselstein Utr), onderdeel van het IJsselsteins Fanfareorkest zoekt een enthousiaste instructeur/instructrice voor haar slagwerkgroep. Wij zoeken een instructeur/instructrice die hen kan enthousiasmeren, opleiden, de juiste technieken kan leren en goed leert samenspelen.

    De slagwerkgroep is een verenigingsonderdeel dat soms zelfstandig, maar ook met de Fanfare samen optredens verzorgt. De groep bestaat uit ca 21 leden in de leeftijd van 7 tot 78. De groep wil graag de uitdaging aan gaan, om met vernieuwde inzichten op het gebied van slagwerk een zijstap te doen, door naast de marsen een meer swingend repetoire te gaan spelen.

    De slagwerkgroep repeteert op donderdag van 19.30 tot 21.00 uur in ons eigen gebouw. De leerlingen momenteel op vrijdagmiddag. (Lesdagen en tijden kunnen in overleg worden vastgesteld) Incidenteel wordt er ook een trommelclub (groepslessen) gegeven.

    Heeft u interesse in deze vacature of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze contactpersoon Erik Vermeeren(erikvermeeren@blaasmuziek.net). Uitgebreide informatie over onze vereniging kunt u vinden op www.blaasmuziek.net (kijk ook bij De Onderdelen)

  • Queenie

    Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol thakns