Muziekvereniging “St. Jeanne d'Arc” Noordwijkerhout heeft een vacature voor een slagwerkinstucteur/-trice ten behoeve van de senioren slagwerkgroep.

Informatie vereniging:

“St. Jeanne d’Arc” is een ambitieuze muziekvereniging met zeven geledingen waaronder een eigen jeugdopleiding. Zo’n 160 spelende leden oefenen wekelijks met veel plezier hun muzikale hobby uit in het eigen verenigingsgebouw “De Parade” in Noordwijkerhout. Er zijn regelmatig (buiten) optredens op diverse locaties en bij (bekende) nationale en internationale evenementen en er worden tal van activiteiten georganiseerd. Voor uitgebreide verenigingsinformatie www.stjeannedarc.nl

Informatie slagwerkgroep:

De senioren slagwerkgroep bestaat op dit moment uit een dertiental enthousiaste en gemotiveerde leden in een leeftijd tussen de 14 en 42 jaar. Zij maakt een vast onderdeel uit van Marchingband “St. Jeanne d'Arc”. Daarnaast voert zij zelfstandig optredens uit. Het repertoire bestaat naast het repertoire van de marchingband uit slagwerk marsen en allround concert/podium werken waarbij een grote verscheidenheid aan percussie-instrumenten wordt gebruikt. Zelfstandige optredens worden verzorgd tijdens (verenigings) concerten en nationale concoursen. Tijdens concoursen wordt uitgekomen in de Eerst Divisie. Daarnaast voert men “slagwerkacts” uit waarbij men altijd op zoek is naar “iets meer brengen” dan muziek alleen en muziek en entertainment/humor samen probeert te brengen. Eigen ideeën en composities worden daarbij niet uit de weg gegaan.

Wij zijn op zoek naar:

Een ambitieuze en inspirerende slagwerkinstructeur/-trice die de slagwerkgroep verder blijft ontwikkelen op gebied van techniek en muzikaliteit in zowel het eigen slagwerk repertoire als het marchingband mars- en showrepertoire.

Functie eisen:

– Professionele instelling.

– Kunnen motiveren, inspireren en stimuleren.

– Goede educatieve en sociale vaardigheden.

– Ervaring in de mars- en showsector.

– In teamverband met overige instructie en management kunnen samenwerken.

– Gevoel voor verenigingsleven.

Repetities:

Repetities vinden plaats in het verenigingsgebouw “De Parade” in Noordwijkerhout op dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur. Mars- en showexercitie vindt plaats op diverse locaties. Extra repetities vinden in overleg plaats.

Wij bieden:

- een stabiele, actieve en ambitieuze vereniging met als doel kwaliteit, continuïteit en speelplezier, zonder de

balans tussen plezier en ambitie uit het oog te verliezen.

- een enthousiaste slagwerkgroep.

- gemotiveerde instructie collega's.

- passend honorarium.

Informatie en reageren:

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer informatie, neem dan contact op met Erik Duivenvoorde 06-50247395. Solliciteren kan schriftelijk, brieven kunnen worden gestuurd naar Postbus 242, 2210 AE Noordwijkerhout of naar e-mailadres contact@stjeannedarc.nl