ZOMERORKEST NEDERLAND IS OP ZOEK NAAR JOU!

Muzikanten en dirigenten opgelet. De inschrijvingen voor het tournee 2014 van ZomerOrkest Nederland zijn gestart. ZomerOrkest Nederland heeft als doel het promoten van blaasmuziek, en doet dit op een unieke wijze. Geen uniformen of concertzalen, wij spelen buiten in ons vrijetijds tenue! Met een repertoire van “Barok tot Rock” gaan wij anderhalve week op tournee door Nederland. Een mix van conservatoriumstudenten en amateurs zorgt voor een bijzonder dynamisch orkest.

Ben jij een muzikant? Dit is jouw kans om een onvergetelijke muzikale zomer te beleven. Wij zijn op zoek naar muzikanten tussen de 16 en 23 jaar die samen met 50 andere getalenteerde muzikanten een uniek orkest willen vormen. Check voor meer informatie en inschrijvingen: www.zomerorkest.nl (inschrijven tot 1 februari 2014)

Ben jij een dirigent? Wij bieden jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en te ontplooien met een fantastisch orkest. Een unieke springplank voor jouw carrière! Voor meer informatie en inschrijvingen: www.zomerorkest.nl (inschrijven tot 1 januari 2014)